10:00 ΜΕ 19:00

Meeting Small Mammals 2017

Κουνέλια και Τρωκτικά… ας γνωριστούμε! Η δημοτικότητα των ζώων αυτών στις μέρες μας όλο και αυξάνεται εδραιώνοντας τα μέσα στα σπίτια μας και στις καρδιές μας. Η ευζωία τους, όμως, είτε βρίσκονται σε pet shop, σε εκτροφείο, ή ακόμα και μέσα στην οικογένεια, χωλαίνει σε σχέση με αυτή των μεγαλύτερων ζώων συντροφιάς, με αποτέλεσμα να έχουν στρες και να εμφανίζουν και αυτά προβλήματα υγείας και συμπεριφοράς, τα οποία όχι μόνο βαραίνουν τα ίδια, αλλά γίνονται και εμπόδια στον δεσμό τους με τον άνθρωπο. Στην εκπαιδευτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου (ώρες 10:00 – 19:00) στο ξενοδοχείο Crown Plaza, δύο εξαίρετοι επιστήμονες, η κα Χριστίνα Δουκάκη, κτηνίατρος – με εξειδίκευση σε εξωτικά είδη και η κα Marilyn Peters, ειδικός συμπεριφοράς μικρών ζώων, θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας, ο καθένας από την δική του επιστημονική πλευρά για τα μικρά αυτά ζώα.

Μιχαλακοπούλου 50
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
17:00 ΜΕ 23:30

1ο ΣΧΟΛΙΚΟ STREET FESTIVAL

Σας καλωσορίζουμε στο 1ο Αντιρατσιστικό Παιδικό Φεστιβάλ που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου 2017, από τις 5 μ.μ. έως τις 12 μ.μ., στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα σημείο πέρασμα λαών, στο χθες και στο σήμερα.

Ermou 134
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
10:00 ΜΕ 20:00

Discover Dogs 2017

Στο μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους θα έχετε την ευκαιρία να εισαγάγετε το παιδί σας στην ευγενή έννοια της ζωοφιλίας. Το «Discover Dogs 2017» είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τα παιδιά, μιας και έχουν σχεδιαστεί δεκάδες δραστηριότητες για αυτό προκειμένου να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί αλλά και να καλλιεργήσει την αγάπη του για τους σκύλους.

Λεωφ. Κηφισίας 39
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ